"Ξεκάθαρος ο στόχος μας μετά από τέτοιες μεταγραφές"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και δήλωσε ότι μετά την απόκτηση ποιοτικών παικτών ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι η είσοδος στην εξάδα.

Οι δηλώσεις του:

"Έχουμε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να ανταπεξέλθουμε και έχει ξεκινήσει μια έντονη προετοιμασία για την ομάδα μας. Μετά τις απώλειες που είχαμε στην έδρα μας θέλουμε να έχουμε θετικό αποτελέσματα".

"Ιμπρχαίμ, Μπεριγκό και αμφίβολος ο Ράσιτς. Θα έχουμε πολλά από τα νέα ονόματα στη διάθεση μας.  Είναι σε καλή κατάσταση, αλλά χρειάζονται ακόμα λίγο καιρό. Είναι πιθανόν να είναι στην αποστολή με τον Απόλλωνα. Βοήθησε η διακοπή γιατί ήρθαν πολύ ποιοτικοί παίκτες που χρειάζονταν αυτές τις μέρες".

"Ήταν ξεκάθαρες οι απαντήσεις στο θέμα του προϋπολογισμού. Ναι μεν καθυστερήσαμε αλλά τις τελευταίες μέρες βρίσκεις καλούς παίκτες με πολύ καλή τιμή"

"Η αξία τους είναι πολύ μεγάλη, όμως όταν κάνεις καλή δουλειά μπορείς να φέρεις τέτοιους παίκτες. Τα ποσά που γράφτηκαν δεν ισχύουν. Υπάρχει οικονομική υγεία και δεν σημαίνει ότι παίρνει τόσα λεφτά από τις ομάδες μας".

"Τέτοιοι παίκτες προσαρμόζονται εύκολα. Είναι καλοί χαρακτήρες και περιμένουμε να αποδείξουν την αξία τους στο γήπεδο. Με τον ερχομό των παικτών αυτών. Ξεκάθαρος στόχος η είσοδος στην εξάδα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο