"Να πανηγυρίσουμε μεγάλη νίκη με την Ανόρθωση"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης, Κωνσταντίνος Φάνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τις πρώτες δυο αγωνιστικές και το επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Οι δηλώσεις του:

"Όταν δεν παίρνεις βαθμούς στις πρώτες δυο αγώνες, υπάρχει απογοήτευση. Πάντα με την Ανόρθωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και ευελπιστούμε ότι θα παρουσιαστούμε όπως θέλουμε και να πανηγυρίσουμε μια σημαντική νίκη".

"Οι παίκτες ξέρουν ότι πρέπει η ομάδα να μαζέψει βαθμούς. Δεν θα μηδενίσουμε οτιδήποτε, όμως πρέπει να βρούμε τους τρόπους να πάρουμε βαθμούς. Τα αποτελέσματα κρίνουν την ομάδα που την συγκεκριμένη στιγμή δεν είναι καλά".

"Ο Αγγελή έχει δείξει τις δυνατότητες του και έχει περισσότερα περιθώρια βελτίωσης. Θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Δυστυχώς τα οικονομικά δεδομένα δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε πιο νωρίς αυτή την κίνηση".

"Ο Αμπαρτζουνιάν είναι ένας παίκτης που έχει πολλά να προσφέρει. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ. Τον είδαμε να διαπρέπει με την Εθνική του και σίγουρα ανεβαίνει και η ψυχολογία του".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο