Πηλακούτας για αναβολή και ΕΝΠ 

Για την αναβολή του παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για το παιχνίδι με την ΕΝΠ μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας. 

Αναλυτικά: 

«Μετά από αυτό που έγινε με την δική μας ανακοίνωση αλλά και την συνάντηση που θα γίνει για το συγκεκριμένο ζήτημα είδαμε να προβληματίζονται όλοι το ίδιο με αυτό το αίτημα για τις ομάδας και την Ευρώπη. Η βοήθεια κάπου χάνει το νόημα της. Ένα να δίνουμε βοήθεια στις ομάδες και είναι διαφορετικό να επιβαρύνει μια άλλη ομάδα»

«Είμαστε αντιμέτωποι με ένα κομμάτι πρωτόγνωρο. Σε 20 με 30 μέρες θα δώσουμε 2 επίσημα παιχνίδια. Ξαφνικά θα μπούμε σ’ αυτή την διαδικασία την στιγμή που η προετοιμασία και ο προγραμματισμός έγινε με βάση πως το πρωτάθλημα αρχίζει τέλος Αυγούστου. Την περίοδο που δεν θα μπορεί η ομάδα να δώσει τους αγώνες θα είναι και δύσκολο να δώσουμε φιλικά παιχνίδια. Είναι και αυτό ένα ζήτημα». 

«Αυτή την στιγμή δεν έχουμε απάντηση για το πώς θα γεμίσουμε το πρόγραμμα. Είναι θετικό πως βλέπουμε κάποια διαβήματα για να αλλάξει αυτό από την επόμενη χρονιά»

«Δεν συζητούμε αν άδικα ζήτησε ή όχι του ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και άλλα δεδομένα. Για να μπούμε σ’ αυτή την διαδικασία αλλαγής κατάλαβαν κάποιοι πως είναι λάθος. Είναι αδιανόητο να εξηγήσεις τους παίκτες ότι γίνεται αυτό. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Μπορούμε να βρούμε τις λύσεις για τις ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη αλλά και τις άλλες που επηρεάζονται στα εγχώρια» 

«Πάμε σε μια δύσκολη έδρα κόντρα στην ΕΝΠ. Δεν υπάρχει υποτίμηση. Εμείς μετά από τα γεγονότα προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα». 

«Ανεβάζουν ρυθμούς Σελίν και Μαργκάσα. Για την ώρα παραμένουν αμφίβολοι». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο