Έχουν προϊστορία Ντολ και Μπεργκ - Τι έκαναν στο παρελθόν και η 4η πράξη

Τόμας Ντολ (ΑΠΟΕΛ) και Χένινγκ Μπεργκ (Ομόνοια) διανύουν τους πρώτους τους μήνες στο Κυπριακό ποδόσφαιρο όμως κουβαλούν τη δική τους ιστορία ως προπονητές.

Οι δύο συνάδελφοι τα είπαν τρεις φορές ως αντίπαλοι στους πάγκους και πιο συγκεκριμένα αυτό έγινε στο Ουγγρικό πρωτάθλημα. Ο Ντολ εργαζόταν στη Φερεντσβάρος ενώ ο Μπεργκ στη Βιντεοτόν. Ο απολογισμός είναι δύο ισοπαλίες ενώ το άλλο παιχνίδι στο οποίο είχαμε νικητή αυτός ήταν ο προπονητής της Ομόνοιας.

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι έγινε στις 21/9/2016 και έληξε 1-1 στην έδρα της Βιντεοτόν, στη συνέχεια τα είπαν στις 25/2/2017 αυτή τη φορά στην έδρα της Φερεντσβάρος και τελείωσε 0-0 ενώ το τρίτο και τελευταίο τους ματς έληξε με σκορ 4-1 υπέρ της γηπεδούχου Βιντεοτόν.

Πράξη 4η στις 2/12/2019 και μέρα Δευτέρα, αυτή τη φορά στο Κυπριακό πρωτάθλημα αφού Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ θα τα πουν στο ΓΣΠ για τον πρώτο γύρο του φετινού μαραθωνίου. Πρώτα ο Θεός θα λένε και οι ίδιοι, σκέφτονται παιχνίδι με παιχνίδι όμως σίγουρα το ''αιώνιο'' ντέρμπι έχει μια διαφορετική αίγλη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο