Τι δήλωσε στο SPORTIME ο ''Τρίσκο'' για το μέλλον του!

Το απόγευμα της Πέμπτης (9/12) η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας της με τον Ιβάν Τρισκόφσκι.

Αρχές Ιουνίου το SPORTIME είχε δημοσιεύσει μια μεγάλη και αποκλειστική συνέντευξη του αρχηγού των κιτρινοπρασίνων της Λάρνακας στην οποία ρωτήθηκε και για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ αλλά και τις σκέψεις που έκανε τότε.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

Το συμβόλαιο σου είναι μέχρι το 2020 στην ΑΕΚ. Τι σκέφτεσαι για το μέλλον σου, ποια τα πλάνα σου;

«Συγκεντρώνομαι στο τώρα. Με βάση και τις εμπειρίες μου δεν σκέφτομαι το μέλλον γιατί χάνεις τη στιγμή του τώρα. Αυτό έμαθα. Βλέπω τον εαυτό μου να παίζει για χρόνια ακόμη μπάλα επειδή ξέρω το κορμί μου. Μπορώ να προσφέρω ακόμη. Μου αρέσουν τα πάντα στην ΑΕΚ. Νιώθω όμορφα με τον κόσμο και την ομάδα. Κάνω τη δουλειά μου και χωρίς τη βοήθεια τους και την εμπιστοσύνη τους δεν θα μπορούσα να παίζω έτσι. Είμαι χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω όσα χρόνια γίνεται και όσο με θέλει και η ομάδα».

θα ήθελες να κλείσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ;

«Γιατί όχι; Είμαι επαγγελματίας και όσο ο σύλλογος με χρειάζεται και πιστεύουν πως με εμένα μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα τότε θα είμαι εδώ να βοηθώ όσο μπορώ. Αν πρέπει κάποτε να ‘’σπάσουμε’’ για κάποιο λόγο αυτή είναι η ζωή. Είμαι χαρούμενος εδώ όμως, αυτό είναι το σημαντικό πως είμαι χαρούμενος τώρα. Δεν μπορείς να βλέπεις το μέλλον γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αύριο, αλλά το πιο σημαντικό πως το απολαμβάνω στην ΑΕΚ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο