''Το ξέραμε πριν από το ματς, θα δείξει για Ρομπέρζ...''

Ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο (14/9).

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Απόλλωνα:

''Γεια σε όλους για πρώτη φορά. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Διαθέτει ποιότητα η Πάφος, έχει καλές μονάδες. Το ξέραμε αυτό πριν από το ματς. Γίναμε σοβαροί και παίξαμε το παιχνίδι μας. Είχαμε το θέμα με τους διεθνείς που έφτασαν αργά αυτή την εβδομάδα. Δουλέψαμε σε κάποια πράγματα, κυρίως για το πως να συμπεριφέρονται μέσα στον αγώνα. Όταν έρχεται κάτι νέο στην ομάδα δημιουργείται μια δυναμική. Ξέραμε τις δυσκολίες και είμαι ευχαριστημένος για την αντίδραση. Φτιάξαμε φάσεις.

Γενικά ήταν ένα δυνατό ματς, βγάλαμε ένταση και κρατήσαμε τις γραμμές μας. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ήρθε για να κερδίσει και έπαιξε ποδόσφαιρο. Απόλαυσαν το ματς όσοι ήταν εδώ.

Πριν έρθω είδα πολλά ματς, ειδικά των προκριματικών. Υπάρχει καλό υλικό, δεν είχαμε αρκετό χρόνο να δουλέψουμε και κάποιοι έλειπαν. Είμαι ευχαριστημένος όμως με τους παίκτες.

Είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια. Όλα τα ματς. Ειδικά απέναντι στην Πάφο. Είμαι ευχαριστημένος για την αντίδραση και αυτό με κάνει χαρούμενο.

Ο Ρομπέρζ προπονείται καθημερινά, έχασε μέρος της προετοιμασίας και την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κάποια τεστ φυσικής κατάστασης για τους παίκτες και θα δούμε.

Οι παίκτες διαφέρουν μεταξύ τους σε θέματα φυσικής κατάστασης και πρέπει να το προσέξουμε αυτό''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο