Βγαίνει και σε καλύτερη... "version"

Ο Τρισκόφσκι ήταν αυτός που έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην εκπνοή του αγώνα, με την ΑΕΚ στην τελική να πανηγυρίζει για τη ισοπαλία, αφού λίγο έλειψε να δεχθεί την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ σημείωσε και τα δύο γκολ από τα 11 βήματα, δεν αμφισβητεί κανείς τις παραβάσεις που δόθηκαν υπέρ της, όμως στο καθαρά αγωνιστικά κομμάτι αυτή η ΑΕΚ μπορεί για πολλά παραπάνω. 

Η έκρηξη που είχε στο πρώτο 15άλεπτο της αναμέτρησης δεν ήταν αρκετή για να της κρατήσει τη σπίθα αναμμένη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αφού ήταν φανερό ότι από την ώρα που η Ομόνοια προσαρμόστηκε στον αγωνιστικό χώρο, ήταν αυτή που είχε το πάνω χέρι. Η ΑΕΚ είναι σχετικά μία πιο έτοιμη και δεμένη ομάδα, όμως αυτή την εικόνα την "χάρισε" στην Ομόνοια στο αποψινό παιχνίδι, αφού από τη μία τα λάθη της και από την άλλη να δώσει χώρο στον αντίπαλο δεν της βγήκε. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μένει ικανοποιημένος από το βαθμό, όμως σίγουρα η εμφάνιση δεν έστειλε ούτε στον ίδιο τόσο πειστικά μηνύματα. Γνωρίζει ότι η ομάδα του έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες, όμως στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, ο βαθμός που παίρνει δεν είναι και ο καλύτερος. 

Ήταν μία συνέχεια της εμφάνισης αυτής που είχε στην πρώτη αγωνιστική με την Πάφο. Δύο εμφανίσεις με κοινά χαρακτηριστικά, με την ΑΕΚ αυτή τη φορά να χαραμίζει δύο βαθμούς. Είδαμε σε πολύ καλύτερη version την ΑΕΚ του Ιδιάκεθ τόσο στην περσινή περίοδο όσο και σε κάποια παιχνίδια στην Ευρώπη. 

Δεν είναι ελαφρυντικό ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αφού η ΑΕΚ έχει δώσει περισσότερα παιχνίδια και σήμερα έδινε και το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος στην έδρα της. Ο στόχος δεν επετεύχθη, όμως πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο στάδιο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο