Ομαδικό πνεύμα και σύνολο όμαδας

Πλεόν άρχισε και μυρίζει ομάδα. Ένα πολύ καλό σύνολο με την Ομόνοια να ξέρει τι να ζητά μέσα από το παιχνίδι της. Κόντρα στην ΑΕΚ λάθη έγιναν από τους παίκτες του Χένινγκ Μπέργκ, και έδωσαν δικαίομα στους παίκτες της ΑΕΚ με τα πέναλτι που κέρδισαν να παραμείνουν στον αγώνα. Δίκαια φωνάζει και η Ομόνοια για το πέναλτι που δεν της δόθηκε ή για το γκολ που ακυρώθηκε. 

Ωστόσο αυτό που ξεχωρίζει σ´ αυτά τα τρια πρώτα της παιχνίδια είναι η ομαδικότητα που υπάρχει. Αν θυμηθούμε και τα έξι γκολ που πέτυχαν οι πράσινοι (2 με Δόξα, 2 με Νέα Σαλαμίνα και 2 με ΑΕΚ) θα δούμε πως τα περίσσοτερα προήλθαν καθαρά από ομαδική δουλειά. Προσπάθεια και καθαρό μυαλό μπροστά στην αντίπαλη εστιά. Συνεργασία Τιάγκο-Χριστοφη 1-1 και συνεργασία Μάτ-Γκόμεθ 1-2. 

Είναι ένα στοιχείο το οποίο ξεχωρίζει από την φετινή Ομόνοια και δίνει στην ομάδα άλλον αέρα. Αυτόν του απρόβλεπτου κάτι που έλειπε τα τελευταία χρόνια από τους πράσινους. 

Το ότι πέρασε από την Αρένα χώρις να χάσει (έστω και αν κρατούσε την νίκη μέχρι και το 90+5) σίγουρα θα την βοηθήσει για το επόμενο της ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα. Γιατί άλλο να πηγαίνεις μετά από ήττα σε ένα ντέρμπι και άλλο να πηγαίνεις αήττητος με δυο νίκες και μια ισοπαλία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο