Ακόμη ένα για τα 90 ο... Τρισκόφσκι

Καμία σημασία δεν έχει πως πέτυχε τα γκολ της ΑΕΚ μέχρι στιγμής ο Τρισκόφσκι, αφού στην τελική αυτό που μετρά είναι η ποσότητα. Και ο Τρισκόφσκι έφτασε τα τέσσερα γκολ σε δύο αναμετρήσεις της ΑΕΚ, δείχνοντας από πολύ νωρίς τις προθέσεις του όσον αφορά την κούρσα των σκόρερ. Το "κανόνι" της ΑΕΚ που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους Λαρνακείς, βγάζει προς τα έξω ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, αν και οι τελικές δεν του βγαίνουν όσο θα ήθελε. 

Η χρονιά για τον 32χρονο επιθετικό της ΑΕΚ δεν άρχισε τώρα, αφού ήδη κατέγραψε και πέντε γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ, φτάνοντας στο σύνολο στα 9 γκολ. Έχει το ιδανικότερο ξεκίνημα ο Τρισκόφσκι με την ομάδα της Λάρνακας, τώρα αυτό που μένει είναι να υπάρξει βελτίωση στα τελειώματα των φάσεων για να έρθουν και γκολ πολύ πιο εύκολα.

Αν σκοράρει στο παιχνίδι στο Μακάρειο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Παρασκευή, ο Σκοπιανός άσος θα φτάσει στα 90 γκολ σε θεσμούς πρωταθλήματος στη 11χρονη ποδοσφαιρική του πορεία. Τα 76 από αυτά να πούμε ότι τα έχει πετύχει στο κυπριακό πρωτάθλημα με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο