Το πρόγραμμα φωτιά και η πρόκληση για Βουκομάνοβιτς

Μπορεί ο τραυματισμός του Περέιρα να αποτελεί πλήγμα για τον Απόλλωνα, αφού  ουσιαστικά ο ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει από τα επόμενα δύο ντέρμπι, όμως ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς δεν θα σταθεί σε απόντες αλλά σε παρόντες. 

Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι σαφώς λίγο πιο εύκολη για τον τεχνικό του Απόλλωνα, αφού στο περασμένο παιχνίδι με την Πάφο, εκτός του ότι είχε μικρό διάστημα για να γνωρίσει την ομάδα, δούλευε πάνω σε αυτή χωρίς τους διεθνείς. 

Ο κ. Βουκομάνοβιτς έχει τώρα ακόμη λίγες ημέρες παραπάνω για να γνωρίσει περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του στο Κολόσσι, πλην του Περέιρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του, αφού η αναγκαστική αλλαγή του Γιαννιώτα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Πάφο, δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα για τον Απόλλωνα με τρία εκτός έδρας ντέρμπι στη σειρά. 

Με Ομόνοια, ΑΕΚ και Ανόρθωση. Πρόγραμμα φωτιά λοιπόν αλλά και πρόκληση παράλληλα για τον Σέρβο τεχνικό των «κυανολεύκων». Ο κ. Βουκομάνοβιτς είχε ένα θετικό ντεμπούτο στον πάγκο του Απόλλωνα, έκανε αρχή με την πρώτη νίκη της χρονιάς για τον Απόλλωνα στο θεσμό του πρωταθλήματος, όμως και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί μόνο εύκολο δεν είναι. Όπως οι νέοι ποδοσφαιριστές σε μία ομάδα, έτσι και οι νέοι προπονητές χρειάζονται το χρόνο τους και μένει να δούμε, τη φιλοσοφία που θα περάσει στους ποδοσφαιριστές του, για τα επόμενα τρία ντέρμπι. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο