Λάζος: "Δεν πρέπει να συγκρίνουμε την περσινή πορεία της ομάδας"

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τους τραυματίες, τη συνέχεια και τον Σάσα Μαριάνοβιτς, κλήθηκε να μιλήσει στο Ράδιο Πρώτο από πλευράς Νέας Σαλαμίνας ο Δημήτρης Λάζος. 

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο:

«Η χθεσινή νίκη ήταν πολύ σημαντική, οι παίκτες μας έκαναν υπερπροσπάθεια, πάλεψαν και με τη βοήθεια του μεγάλου μας κόσμου πήραμε τη νίκη. Παίρνουμε ψυχολογία και αισιοδοξούμε για τη συνέχεια. Η ποιότητα και η προσωπικότητα συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και η δυναμική παρουσία του κόσμου έκριναν το αποτέλεσμα. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση, τώρα έχουμε τον αγώνα της Κυριακής με τον Εθνικό Άχνας σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όμως νιώθουμε ότι εβδομάδα με εβδομάδα βελτιωνόμαστε».

«Υπάρχει πίεση και θέλουμε να είμαστε ειλικρινής, γνωρίζαμε ότι θα είχαμε όλο το 90λεπτο πίεση. Υπήρχαν μουρμουρητά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, τα μεμονωμένα περιστατικά πάντα θα υπάρχουν. Η φετινή χρονιά είναι πολύ διαφορετική, δεν πρέπει να συγκρίνουμε την περσινή πορεία. Χρειαζόμαστε το χρόνο μας, πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Αν πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς και απομακρυνθούμε νωρίς από τα χαμηλά, τότε θα απελευθερωθούν τα πόδια μας και θ' αρχίσουμε και εμείς να παίρνουμε καλύτερα αποτελέσματα. Κρατάμε την αντίδραση και το πάθος των ποδοσφαιριστών μας. Υπήρχαν και αρνητικά, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά».

Για τον Σάσα Μαριάνοβιτς: «Προσπαθούσαμε να τον εντάξουμε στη Σαλαμίνα εδώ και 4 μεταγραφικές περιόδους, εξαιρετικός επαγγελματίας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει. Μπορεί να μάθει αρκετά σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είναι ευχαριστημένος και στην Κύπρο και στην ομάδα, έχει συμβόλαιο μαζί μας και για τη νέα περίοδο».

Για Φουστάρ: «Πρέπει να ζήσουμε με τους τραυματισμούς, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι βασικός, θα βρούμε τις λύσεις να καλύψουμε το κενό του. Αύριο θα δούμε και πως θα πάει ο Ρομάν, είχε ένα μικρό χτύπημα δεν είναι όμως ανησυχητικό. Οι υπολοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή. Από αύριο αρχίζουμε δουλειά για τον επόμενο αγώνα. Όλοι μαζί ενωμένοι, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετύχουμε και τη φετινή περίοδο αρκετά πράγματα».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο