«Θέλουμε νίκη ψυχολογίας»

Για την επόμενη μέρα της ήττα από τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Αριάδνη Γενεθλίου. 

Αναλυτικά: 

«Προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Είναι στην ζωή του ποδοσφαίρου και οι αποτυχίες. Να δούμε τα λάθη μας να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτά. Ήταν δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεχθήκαμε και ένα γρήγορο γκολ το οποίο άλλαξα τα πάντα. Αφήνουμε πίσω μας τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και βλέπουμε την συνέχεια. Δουλεύουμε στα δυνατά μας στοιχεία και προσπαθούμε να μειώσουμε τα κακά μας στοιχεία». 

«Όταν μια ομάδα δέχεται τόσο γρήγορα τέρματα είναι δύσκολο μετά να το διαχειριστής. Ήταν πολύ διαφορετικό το πλάνο. Δεν μας βγήκε. Σίγουρα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να διαχειριζόμαστε. Δεν είναι δικαιολογίες είναι πραγματικότητα». 

Για τον αγώνα με την Δόξα: «Στόχος όπως και σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη. δεν το θεωρούμε εύκολο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θέλουμε τους τρις βαθμούς. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας αλλά και για την πορεία μας στο πρωτάθλημα». 

«Έχει επιστρέψει ο Γκαζαριάν. Εκτός θα είναι ο Αντάμοβιτς. Θα χρειαστεί ακόμη δυο εβδομάδες. Χρειάζεται χρόνο ακόμη μετά την επέμβαση που έκανε». 

«Δεν είχαμε ποτέ διαχωριστεί σαν εταιρεία και σωματείο. Αυτό που ήθελε να εκφράσει ο κ. Χριστοδούλου είναι για τον κόσμο της ομάδας. Ο ΑΕΛίστας θα πρέπει να αγκαλιάσει όλα τα τμήματα της ομάδας. Να στηρίξουμε όλοι αυτό που αγαπάμε γιατί το έχει πραγματικά ανάγκη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο