Τα δεδομένα με Γκαζαριάν και Τόρες

Η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ σίγουρα δεν έφερε και το καλύτερο κλίμα στην ΑΕΛ, όμως όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να σηκώσουν κεφάλι ενόψει του επόμενου αγώνα στο Τσίρειο με τη Δόξα. Ο αγώνας αυτός έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο στις 20:00. 

Ο Ντούσαν Κέρκεζ εκτός του ότι πρέπει να αντιστρέψει το κλίμα στην ομάδα, έρχεται και αντιμέτωπος με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που του δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο το πλάνο του για τη νίκη. 

Όπως πληροφορούμαστε τα πράγματα για τον Γκεβόρκ Γκαζαριάν είναι δύσκολα, αφού ο οργανισμός του Αρμένιου μετά τη τροφική δηλητηρίαση που υπέστη, είναι αρκετά αδύναμος. Συμμετέχει στις προπονήσεις, αλλά η αδυναμία που νιώθει δυσκολεύει και τον ίδιο πάρα πολύ. Το παιχνίδι είναι το Σάββατο και αν ο Κέρκεζ συμπεράνει ότι ο Γκαζαριάν δεν μπορεί να βοηθήσει θα τον αφήσει εκτός. 

Τώρα όσον αφορά τον Τόρες, ο Ισπανός, νιώθει μία μικρή ενόχληση στην πατούσα του, αυτό όμως δεν εμπνέει και τόση ανησυχία, όμως δύο ημέρες πριν το παιχνίδι και του ίδιου η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Πρόβλήμα υπάρχει και με τον Αγκάνοβιτς ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στις τελευταίες προπονήσεις και πλέον απέχει από το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Σίγουρη και η απουσία του τραυματία Μάρκο Αντάμοβιτς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο