Δεν προλαβαίνει την Ανόρθωση ο Ράσιτς!

Μία πολύ δύσκολη έξοδο έχει αυτή την εβδομάδα η Πάφος, η οποία φιλοξενείται από την Ανόρθωση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ζέλικο Κόπιτς μετά τις δύο ήττες με ΑΕΚ και Απόλλωνα, νιώθει ήδη την πίεση και μόνο η νίκη στη Λάρνακα θα καλυτερέψει το κλίμα στην ομάδα.

Η Πάφος από το παιχνίδι στο "Αμμόχωστος" για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αγνοεί τη νίκη, υπάρχει όμως δικαιολογία, αφού είναι μία νέα ομάδα και είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος για ομοιογένεια, μέχρι να μάθει ο ένας τον άλλο. Πολλές νέες μονάδες στη παφιακή ομάδα, παίκτες με πλούσια βιογραφικά και ποιότητα γι' αυτό και υπάρχει αυτή η μεγάλη πίεση. 

Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά ενόψει Ανόρθωσης, εκτός θα είναι οι τραυματίες Μπεριγκό και Ιμπραχίμ, ενώ ο Ράσιτς τελικά δεν προλαβαίνει όσο και αν προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες για να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Του Τόρες δεν είναι κάτι ανησυχητικό, ενώ μία επιπλέον επιλογή για τον τεχνικό της Πάφου είναι η επιστροφή του Σιρόκ από τιμωρία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο