"Χρειαζόμαστε μία νίκη για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε"

Δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο της Δόξας κ. Νίκο Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο. 

Οι δηλώσεις του κ. Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:
«Πρόκειται για μία πολύ οργανωμένη ομάδα, όμως πρέπει να ηρεμήσουμε ως ομάδα, να έχουμε πιο ξεκάθαρο μυαλό στις τελικές προσπάθειες. Όταν δημιουργούμε 15 τελικές και δεν καταφέρνουμε να πάρουμε τον αγώνα, τότε αυτό που μας λείπει είναι μία πιο ξεκάθαρη προσπάθεια. Χρειάζεται μία νίκη η ομάδα για να μπορέσει να ηρεμήσει.

Είμαστε πολύ φορτισμένοι και αν δεν μας βγουν οι πρώτες προσπάθειες τότε θα υπάρξει περαιτέρω άγχος. Σε τρεις αγώνες δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάτι, κάπου κάτι κάνουμε λάθος. Με τις κινήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα, θεωρώ ότι θα αποκτήσουμε περισσότερη ταχύτητα. Ιστορικά αποδεικνύεται ότι όταν παίζουμε με μεγαλύτερες ομάδες, οι ποδοσφαιριστές μας παίζουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Με την ΑΕΛ θα πρέπει να το προσεγγίσουμε χωρίς άγχος.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του κ. Χ'' Λούκα, εκτός από τον Αρτάμπε που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις. Καρλίτος και Αρτάμπε θα είναι θέμα ετοιμότητας και καθαρά επιλογών του προπονητή μας».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο