Τορναρίτης : "Είμαστε μεγάλη ομάδα"

Χτύπησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Χριστόφορος Τορναρίτης ο οποίος έδειξε να πιστέυει πολύ στην φετινή ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά έγραψε: «Από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας μας το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια! Παρόλο που μας εγκατέλειψε η τύχη και μέσα (με Νέα Σαλαμίνα) και έξω από τον αγωνιστικό χώρο με σοβαρούς (τραυματισμούς), εντούτοις έχουμε πολλούς ισάξιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να μας εκπροσωπήσουν επάξια. Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, πως θα βρει σύντομα την χρυσή τομή έτσι ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Θέλω να καταλάβετε όλοι πως είμαστε και θα είμαστε μεγάλη ομάδα και πολύ σύντομα όλοι θα μιλούν για μας, αφού αυτό είναι κάτι που έχω μάθει πολύ καλά να κάνω στη ζωή μου…

Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια μέσα και έξω από το σπίτι μας και αυτό είναι το χαρακτηριστικό μιας μεγάλης ομάδας. Θέλω να σας καλέσω όλους αύριο να έρθετε στο γήπεδο να μας στηρίξετε… Πανσυφίτες σας το ζήτω ως χάρη να το κάνετε για μένα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο