Μοναδικό ζητούμενο το διπλό παρά τις... απουσίες

Με τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ομάδα της Λάρνακας να πηγαίνει στη Λευκωσία με μοναδικό σκοπό τη νίκη (19:00). Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία για την ΑΕΚ, με τον Ιδιάκεθ να γνωρίζει πολύ καλά ότι για να το καταφέρει αυτό η ομάδα του, θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια απέναντι στο διψασμένο Ολυμπιακό. 

Πρόβλημα και με Χέφελ στην ΑΕΚ!

Ο Βάσκος τεχνικός που πρόσφατα βρέθηκε και στο παιχνίδι Σαλαμίνα-Ολυμπιακός, είδε τα αδύνατα σημεία της σημερινής του αντιπάλου και πάνω σε αυτά θα προσπαθήσει να χτυπήσει, για να έρθει το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ που προέρχεται από την ισοπαλία με την Ομόνοια, θέλει άμεση επιστροφή στις επιτυχίες και γι' αυτό και μόνο θα παλέψει στο αποψινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ στα τελευταία της δύο παιχνίδια παρουσίασε και από τη δική της πλευρά πολλές αδυναμίες, με τα ατομικά λάθη να είναι αρκετά. Λάθη τα οποία θα πρέπει να αποφευχθούν για να έρθει απόψε το ζητούμενο. 

Ο Φλοριάν Τολμές όπως και ο Σπόλιαρτις διεκδικούν θέση βασικού στο αποψινό παιχνίδι, ενώ ίσως δούμε τον Τέτε να μένει εκτός, αφού στο παιχνίδι με την Ομόνοια δεν τα πήγε και τόσο καλά. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο