Πετεβίνος: «Είμαστε σε δύσκολη θέση»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την χθεσινή ήττα και τόνισε ότι οι γαλαζοκίντρινοι είναι σε δύσκολη θέση εν όψει της συνέχειας.

Οι δηλώσεις του:

«Είναι δύσκολη η θέση μας γιατί τα δεδομένα έχουν μειώσει τις πιθανότητες μας. Με βάση τη βαθμολογία αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην τελευταία θέση. Το λέω αυτό γιατί χάσαμε εμείς μέσα στην έδρα μας από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά ήμασταν πολύ κακοί. Καταφέραμε μέσα σε δέκα λεπτά να ανατρέψουμε το σκορ και ακόμα και εκεί αποδείχθηκε ότι δεν ήμασταν σε μέρα που να αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ήττα. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί και φέραμε ένα τραγικό αποτέλεσμα. Μας φέρνει σε μειονεκτική θέση».

«Δεν είμαι ο αρμόδιος για να κάνω ανάλυση. Δεν θεωρώ ότι είπε κάτι λάθος. Όταν είσαι τραγικός ανεξαρτήτως συστήματος, είσαι τραγικός. Αν δεν είσαι καλά αυτό θα αποδειχθεί ανεξαρτήτως συστήματος. Είχαμε κακή αγωνιστική μέρα, όλοι οι παίκτες υστέρησαν. Αυτή η συζήτηση είναι αγαπητή εδώ στην Κύπρο. Συζητούμε για μια ομάδα που πριν μια βδομάδα εκθειάζαμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που είναι 11 εναντίων 11. Κάθε αγώνας έχει διαφορετική ιστορία. Είναι από τα πλεονεκτήματα του ΑΠΟΕΛ το πότε κάνει λάθος και πως πρέπει να το διορθώσει. Μειώσαμε τις πιθανότητες μας, αλλά θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος».

«Αυτό που είδαμε στο 3-2 είναι ότι δυστυχώς δεν κρατήσαμε τις θέσεις μας. Υπήρξε μια φάση που μπορούσαμε να κάνουμε το 4-2 και έγινε το 3-3. Πρέπει να είμαστε πιο σοφοί και έξυπνοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε το υπερ μας αποτέλεσμα».

«Ο ίδιος που μπορεί να ρωτά γιατί έπαιξε ο Τάμαρι, ο ίδιος έλεγε ότι προχθές περπατούσε στο γήπεδο. Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα. Ο Τάμαρι με την ΑΕΛ δεν ήταν στα καλύτερα του και έγινε προσπάθεια διαχείρισης του. Το εύκολο είναι να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα.»

«Ο Σάβιτς προπονείται κανονικά εδώ και μια βδομάδα. Είναι περισσότερες πιθανότητες να είναι αποστολή με το Παραλίμνι. Ο Βούρος προπονείται κανονικά, αλλά δεν μπορεί να δίνει το 100%, αφού έχει νάρθηκα. Ο Γκέντζογλου θα περάσει από ακτινογραφία να δούμε αν αντιμετωπίζει κάτι. Είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζει η Cablenet

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο