Φ. Κωνσταντίνου: "Πρόβλημα και κάκωση στο γόνατο για Ενσούε"

Άλλο ένα ακόμη αγωνιστικό πρόβλημα για τον Ιβάν Βουκουμάνοβιτς, με τον Ενσούε να μένει εκτός από το ντέρμπι με την Ομόνοια. 

Οι δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου στο Ράδιο Πρώτο:
"Για εμάς είναι όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, απέναντι σ' ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ομόνοια. Η νίκη είναι ο αυτοσκοπός για να ταξιδέψουμε στη Λευκωσία για να πάρουμε αυτό που προσδοκούμε. Έχουμε απέναντι μας ένα ισάξιο αντίπαλο, που αγωνίζεται μπροστά στο κοινό του, αυτό αυξάνει και τη δυσκολία του αγώνα. Δεν δημιουργεί περαιτέρω κίνητρα, όταν θέλεις τη νίκη θα πρέπει να δουλεύεις πάνω σε αυτό.

Έχουμε εκτός τον Φακούντο Περέιρα, τους Πέτρο Ψύχα και τον τερματοφύλακα Δημήτρη Δημητρίου. Ο Εμίλιο Ενσούε έχει πρόβλημα στο γόνατο - κάκωση στο μηνίσκο και θα μείνει εκτός. Το απόγευμα θα γνωρίζουμε κάτι παραπάνω.

Μην περιμένετε την προσέλευση των προηγούμενων χρόνων, δεν μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις. Υπολογίζουμε γύρω στους 500. Αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων. Για το θέμα διαιτησίας δεν θα τοποθετηθούμε, είμαστε παραμονές ντέρμπι, τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το παιχνίδι".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο