"Δεν ήξερα τίποτα για την ΑΕΚ, δεν μπορούσα να βρω την Κύπρο στο χάρτη"

Δηλώσεις σε μέσο της Γαλλίας παραχώρησε ο επιθετικός της ΑΕΚ Φλοριάν Τολμές λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Απόσπασπα από τα όσα δήλωσε ο Τολμές: 

«Δεν ήξερα τίποτα για την ΑΕΚ πριν πάω εκεί. Δεν μπορούσα να βρω την Κύπρο καν στον χάρτη. Ήξερα όμως τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον βοηθό προπονητή και τον γυμναστή. Ήξερα επίσης ότι στην ΑΕΚ βρίσκονται πολλοί Ισπανοί. Υπέγραψα γρήγορα λοιπόν και δεν το μετάνιωσα ποτέ”

Έκανε πολλύ καλή δουλειά στην ομάδα ο Πρόεδρος. Είναι επαγγελματίας και κατάφερε να φτιάξει το δικό μας γήπεδο. Πάντα τελειώνουμε το πρωτάθλημα στις τρεις πρώτες θέσεις. Πήραμε ένα κύπελλο και περάσαμε και στους ομίλους του Europa League. Ο Ιντιάκεθ είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Είναι τέρας… τακτικά. Ο τρόπος που μου δίνει τις ιδέες του είναι εξαιρετικός.

Θα θυμάμαι για πάντα το κύπελλο με την ΑΕΚ. Ελπίζω φέτος να κάνουμε μια καλή χρονιά, να είμαστε ξανά στους πρώτους. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Europa League. Ήταν δύσκολη η κλήρωση. Ελπίζω να κερδίσω ξανά την θέση μου στην 11άδα της ομάδας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο