''Είχα καλό αίσθημα πριν...''

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, μίλησε μετά το ματς κόντρα στην Ομόνοια (21/9) που έγινε στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

''Είχα καλό αίσθημα πριν έρθουμε εδώ, είμαι χαρούμενο που επιστρέφω εδώ, πριν χρόνια είχα παίξει εναντίον της Ομόνοιας. Η ατμόσφαιρα ήταν ωραία, είχαμε κάποιες απουσίες σήμερα, είμαι λίγες ημέρες εδώ, είδα όμως θετικά πράγματα στα οποία μπορούμε να δουλέψουμε. Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν αρκετά στα οποία δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες στις προπονήσεις. Αν δούμε στο σύνολο το παιχνίδι, θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλοί. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, προσπαθήσαμε να βάλουμε πίεση. Δεν ήμασταν όμως αποτελεσματικοί, στην τελική μετρά η απουσία των 3 βαθμών, συνεχίζουμε όμως. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια, πρέπει να συνεχίσουμε και να δίνουμε στα επόμενα παιχνίδια τον καλύτερο μας εαυτό''.

''Κάθε παίκτης θελει να παίζει σε τέτοιου είδους ματς. Θα προτιμούσα να είχε κάθε εβδομάδα ντέρμπι. Είμαι χαρούμενος για την ατμόσφαιρα. Έχουν την ευκαιρία και οι παίκτες να βελτιωθούν''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο