«Ευθύνες υπάρχουν, όπως και προβληματισμός»

Διαβάστε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο το μέλος του Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου για την χθεσινή ήττα της ομάδας από τον Εθνικό Άχνας αλλά και γενικά για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Τι είπε για το μέλλον του Σάββα Πουρσαϊτίδη. 

Αναλυτικά: 

Για το άσχημο ξεκίνημα: «Υπάρχει έντονος προβληματισμός πλέον. Τόσο από την εικόνα της ομάδας αλλά και από την συγκομιδή βαθμών. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη τώρα στην διακοπή. Θα βρούμε τα προβλήματα μας και θα βρούμε τον δρόμο μας»

«Περιμέναμε περισσότερα από τους παίκτες. Σίγουρα ευθύνες υπάρχουν και θα προσπαθήσουμε να τις αποδώσουμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έχουμε πικράνει τον κόσμο της ομάδας ο οποίος είναι από την πρώτη αγωνιστική κοντά μας. Θα αναγκάσουμε στο τέλος τον κόσμο μας να μας εγκαταλείψει»

«Για το κακό ξεκίνημα σίγουρα υπάρχουν ευθύνες. Ακόμη και προπονητής μας ανέλαβε την ευθύνη του. Είπε ακόμη πως θα μπούμε σε διάλογο για να βρούμε τα λάθη. Όμως αν δείτε τα γκολ που έχουμε δεχθεί ήταν από ατομικά λάθη παικτών που είναι χρόνια στην ομάδα και αυτό μας στοιχίζει» 

«Θα ακούσουμε το τεχνικό επιτελείο. Θα ανταλλάξουμε απόψεις. Υπάρχει η συνεδρία της Τρίτης και θα γίνει συζήτηση για την πορεία της ομάδας. Υπάρχει προβληματισμός γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πέρσι». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο