Απαραίτητο το φορμάρισμα βασικών παιχτών

Για ακόμη ένα παιχνίδι η Πάφος γνώρισε την ήττα, αυτή τη φορά από την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος με 2-0. Η Παφιακή ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Σίγουρα πρόκειται για μια καινούργια ομάδα η οποία έχει κάνει πολλές προσθήκες για το φετινό μαραθώνιο. Κάποιες θα της βγουν και κάποιες όχι. Θεωρείται όμως απαραίτητο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν απόδοση γιατί από αυτούς θα εξαρτηθεί η φετινή πορεία της ομάδας.

Πιο αναλυτικά οι Jason Puncheon, Bakary Sako, Daniel Williams, Κevin La france ο καθένας από το πόστο του πρέπει να ανεβάσουν απόδοση και να παρασύρουν όλους τους υπόλοιπους μαζί τους. Είναι οι ποδοσφαιριστές με τις ψηλότερες περγαμηνές και θα πρέπει να πάρουν ηγετικές μορφές ενόψει τις δύσκολης συνέχειας.

Θα υπάρξουν παιχνίδια όπου η ατομική ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών θα είναι αυτή που θα κρίνει την τελική έκβαση . Και πάνω σε αυτούς θα ποντάρει η Παφιακή ομάδα, έτσι ώστε να την οδηγήσουν στο δρόμο των επιτυχιών. Όπως όλες οι ομάδες χρειάζονται τους ηγέτες τους έτσι και η Πάφος θα χρειαστεί τους δικούς της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο