Θα είναι μεγάλη η απουσία του Χ''Λούκα

Ακόμη τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει στη Δόξα μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Μπορεί η προσφυγική ομάδα να έχασε αλλά τα παράπονα για τη διαιτησία δεν έχουν ακόμη κοπάσει. Το χειρότερο απ όλα όμως είναι το γεγονός ότι η ομάδα στα επόμενα δυο κρίσιμα παιχνίδια με Ένωση και ΑΠΟΕΛ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του «μαέστρου» της. Ο οποίος ακούει στο όνομα Λούκας Χατζηλούκας.

Είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει μεγαλώσει την ομάδα της Δόξας, αφού από μια «μικρή» ομάδα της πρώτης κατηγορίας τη μετέτρεψε σε μια ομάδα που τελειώνει στη μέση της βαθμολογίας. Και μπορεί να κοντράρει είτε εντός είτε εκτός έδρας όλους τους αντιπάλους.

Μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας πιστώνεται στον Κύπριο τεχνικό ο οποίος η αλήθεια είναι ότι κάνει εξαιρετική δουλειά.

Στόχος λοιπόν του Χατζηλούκα είναι να ετοιμάσει την ομάδα στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια, έτσι ώστε να είναι έτοιμη να «κοντράρει» τους αντιπάλους της χωρίς τον ίδιο στον πάγκο. Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για μια ομάδα να αγωνίζεται χωρίς το «αφεντικό» της,  γι αυτό και ο Κύπριος τεχνικός πρέπει στο ψυχολογικό κομμάτι να ετοιμάσει την ομάδα να αντεπεξέλθει. Έρχονται κρίσιμα παιχνίδια λοιπόν και ο χρόνος θα δείξει πως η Δόξα θα αντεπεξέλθει.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο