Με τα πόδια στο έδαφος

Είναι αλήθεια πως ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Εθνικού Άχνας δεν θα περίμενε μετά από τέσσερις αγωνιστικές την ομάδα να φιγουράρει στην τέταρτη θέση με εφτά βαθμούς (Υπολείπεται το παιχνίδι με ΑΠΟΕΛ). Η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της και δείχνει ότι μπορεί να το παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή της.

Το τελευταίο παιχνίδι μάλιστα της προσφυγικής ομάδας ενάντια στη Νέα Σαλαμίνα ήταν ένα παιχνίδι που ο Εθνικός έλεγξε και το έφερε στα μέτρα του. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να είχαν τις στιγμές τους  όμως δεν ήταν παρά ελάχιστες οι φορές που απειλήθηκε η εστία του Μπογκατίνοβ. Με αποτέλεσμα να τελειώσει το παιχνίδι με μηδέν παθητικό για την ομάδα της Άχνας.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης έχει φτιάξει μια ομάδα που ξέρει να αμύνεται, και που προσπαθεί στις ευκαιρίες που βρίσκει να σημειώσει κάποιο γκολ. Σίγουρα δεν είναι η ομάδα που θα κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο, όμως είναι η ομάδα η οποία θα παλέψει και θα τα δώσει όλα έτσι ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Είναι καθήκον όλων να παραμείνουν τα πόδια στο έδαφος και να μην πετάνε στα σύννεφα αφού κάτι τέτοιο θα είναι μοιραίο για τους μπλε. Αντίθετα πρέπει να κτίσουν πάνω στο καλό ξεκίνημα και να δημιουργήσουν ένα σύνολο, που τουλάχιστον στο Δασάκι θα μπορεί να δει όλους τους αντίπαλους στα μάτια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο