Εμπιστοσύνη σε "Πούρσα" και όπου βγει, πρόβλημα με Βεσελόφσκι

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Σάββα Πουρσαϊτίδη, παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της ομάδας, θεωρώντας την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, λάθος τη δεδομένη στιγμή. Οι «ερυθρόλευκοι» που σε τέσσερα παιχνίδια μετρούν μόλις μία νίκη, αυτήν απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι ήττες με Πάφο, Ομόνοια και Εθνικό Άχνας, έφεραν έντονη μουρμούρα στις τάξεις του κόσμου. Με μία πρώτη σύγκριση της περσινής περιόδου, βλέπουμε ότι η διαφορά στις 4 πρώτες αγωνιστικές δεν είναι και μεγάλη, αφού πάλι οι ‘ερυθρόλευκοι’ είχαν μία νίκη, αυτήν κόντρα στην Ένωση, με μόνη διαφορά την ισοπαλία με την ΑΕΚ Λάρνακας. 

Ο Ελλαδίτης τεχνικός τη δεδομένη στιγμή τυγχάνει πλήρης στήριξη από τη διοίκηση, ασχέτως τι θα ειπωθεί σήμερα στην τακτική συνεδρία εκεί που θα είναι παρών και τα μέλη της ομάδας. Το αρνητικό ξεκίνημα στις τάξεις της ομάδας της Αμμοχώστου έφερε απογοήτευση, όμως γι’ αυτό δεν ευθύνεται αποκλειστικά ο τεχνικός της ομάδας, αλλά και η απόδοση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. 

Τώρα όσον αφορά τα αγωνιστικά προέκυψε κάποιο μικροπρόβλημα με τον Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, με τον τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας να ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό, ενώ είναι δεδομένα εκτός και ο Ιβάν Φουστάρ αφού βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο