Θουκιδίδης για Πούρσα, Τιάγκο, Μαργκάσα και Γκολομπάρτ

Δηλώσεις από τον πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Θουκή Θουκιδίδη για τα όσα διαδραματίζονται στην ομάδα, για τον προπονητή και τη διαιτησία.
 
Οι δηλώσεις του κ. Θουκιδίδη στον Super Sport FM:
 
«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη συγκομιδή βαθμών. Υπάρχει όμως εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και νιώθω ότι η ομάδα σύντομα θα ανακάμψει και θα δούμε αποτελέσματα. Έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές που θέλουν παιχνίδια και σιγά σιγά θα βρούμε το δρόμο μας. Η Νέα Σαλαμίνα είχε μια καλή παρουσία πέρσι. Ακόμα, όμως να φτάσει στο επίπεδο η ομάδα για να απαιτούμε σε κάθε χρονιά να είναι στην 6άδα. Έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να σταθεροποιηθεί εκεί που πρέπει. Έχουμε ένα από τους πιο χαμηλούς προϋπολογισμούς στην κατηγορία. Μας έφυγαν οι Γκολομπάρτ, Μαργκάσα και Τιάγκο που βρήκαν καλύτερα συμβόλαια. Αν μπορούσαμε, θα τους τα δίναμε εμείς και λογικά δεν θα είχαμε αυτά τα αποτελέσματα».
 
Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Διερωτώμαι, πως μπήκε θέμα Πουρσαϊτίδη. Φύγαμε από το γήπεδο και δεν μπήκε θέμα. Μιλήσαμε μαζί του, επειδή ο ίδιος το ζήτησε. Συζητήσαμε και δεν μπήκε θέμα απομάκρυνσης του. Τους εμπιστευόμαστε όλους και η ομάδα θα ανακάμψει για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται».
 
Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Στόχος είναι να παρουσιαστούμε σωστοί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
 
Για τη διαιτησία: «Πέρσι, τα πήγαμε καλά. Η χρονιά κύλησε ομαλά και δεν είχαμε παρατράγουδα. Υπάρχουν κάποια παράπονα, όμως δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Έχω εμπιστοσύνη στη διαιτησία. Η ΚΟΠ και ο πρόεδρος μπορούν να κάνουν τις ενέργειες που πρέπει. Ο Πρόεδρος είναι σωστός και θα κάνει αυτό που πρέπει για να αποφευχθούν τα λάθη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο