Γιατί όχι κέρδος και στην Αρένα

Μπορεί η αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ να είναι δύσκολη όμως κανείς στο Δασάκι δεν θα πάει στην αναμέτρηση με τους κιτρινοπράσινους με το μυαλό καρφωμένο στην ήττα. Το αντίθετο μάλιστα, μετά και το πολύ καλό ξεκίνημα θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην καλή αρχή. Ακόμα και η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κάποιο στο Δασάκι.

Απέναντι στους «γαλάζιους» θα είναι το φαβορί του αγώνα η ΑΕΚ. Όμως αυτό δεν αφαιρεί το δικαίωμα στους ποδοσφαιριστές του Γιώτη Εγκωμίτη να πιστεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Και γιατί να μην το πιστεύουν άλλωστε αφού μετά από τρεις αγώνες είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται φιγουράροντας στην τρίτη θέση με εφτά βαθμούς. 

Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο Εθνικός είναι να κοιτάξει τα μετόπισθεν και σιγά σιγά με τη πάροδο του χρόνου να ψάξει τις στιγμές του. Οπωσδήποτε δεν θα είναι πολλές όμως η ομάδα της Άχνας αναμένεται να ψάξει το γκολ κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες της για βαθμολογικό κέρδος.

Να σημειώσουμε ότι η προσφυγική ομάδα πάει στο παιχνίδι χωρίς άγχος και αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα ενόψει και της δύσκολης αναμέτρησης. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο