Να κάνει «restart» η ΕΝΠ

Νέος προπονητής ,νέα αύρα, νέα κίνητρα στα αποδυτήρια της Ένωσης. Η ομάδα του Παραλιμνιού για να αποδέσμευσε ένα πολύ καλό προπονητή σημαίνει ότι κάτι είδε στο πρόσωπο του Γκουστάβο Σιβιέρο που πλέον είναι το αφεντικό στο Τάσος Μάρκου.

Μπορεί στη καλύτερη φετινή της εμφάνιση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ να έφτασε στην πηγή αλλά να μην ήπιε νερό όμως η προσπάθεια ήταν πέρα για πέρα αποδεκτή στον κόσμο. Η ομάδα του Παραλιμνιού   λοιπόν μπορεί να μην έκανε καλό ξεκίνημα και η αρχή του πρωταθλήματος να τη βρίσκει στην τελευταία θέση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα τέλειωσαν.

Αντίθετα μετά και την έλευση του καινούργιου προπονητή της δίνεται η ευκαιρία να κάνει μια καλή αρχή απέναντι σε ένα αντίπαλο που θεωρητικά είναι στα μέτρα της. Σίγουρα η συμπεριφορά στην άμυνα δεν είναι και η καλύτερη και είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να δουλέψουν στο Παραλίμνι. Αφού η μεσοαμυντική λειτουργία είναι αυτή που θα καθορίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε μια Ένωση που να έχει ξεκάθαρο πλάνο στο Μακάριο. Επίσης οι  ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουν πάθος για να αυξηθούν έτσι οι πιθανότητες  να αποδράσει με βαθμολογικό κέρδος από τη Λευκωσία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο