Να δει την Ομόνοια στα μάτια

Δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα της η Πάφος αφού ήδη έχασε αρκετό έδαφος στις πρώτες αγωνιστικές. Άπαντες όμως στο Παφιακό στρατόπεδο πιστεύουν ότι η ομάδα θα κάνει μια επανεκκίνηση αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Σίγουρα η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς  έχει τις δυνατότητες να το κάνει ειδικά φέτος, αφού το ρόστερ  είναι ίσως το καλύτερο που είχε στην ιστορία της. Και αυτό της δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίζει όλους της τους αντιπάλους στα ίσα, ειδικά στην έδρα της. 

Κανείς βέβαια δεν περιμένει ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πάφου θα ελέγχουν για ενενήντα λεπτά το παιχνίδι. Όμως σίγουρα μπορούν ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πλάνο και ανεβάζοντας την απόδοση τους κάποιοι ποδοσφαιριστές  να δημιουργήσουν προβλήματα στην Ομόνοια.

Αυτό που πρέπει να κυριαρχεί στα αποδυτήρια του Στέλιος Κύριακίδης είναι το πάθος και η θέληση για να ανατρέψουν την αρνητική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο φτάνει να υπάρχει ταλέντο, δίψα και σωστή νοοτροπία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο