Αμάν επιστροφή η Σαλαμίνα!!

Η Νέα Σαλαμίνα είχε μεγάλη ανάγκη την επάνοδο στις νίκες και αυτή τη φορά το πέτυχε. Απέναντι μάλιστα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ, σ' ένα απίστευτο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε το χθεσινό στο "Αμμόχωστος", ένα φοβερό 90λεπτο με τη Νέα Σαλαμίνα στην τελική να χαμογελά γι' αυτό που πέτυχε. 

Αυτή ήταν και η δεύτερη νίκη των "ερυθρολεύκων" στους πέντε αγώνες, με τον Σάββα Πουρσαϊτιδη αυτή τη φορά να πετυχαίνει το ζητούμενο και την ομάδα του να βγάζει έντονη αντίδραση και ξέσπασμα. 

Δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή το πως δέχθηκε τα δύο γκολ η ομάδα της Αμμοχώστου, αφού αυτό που μετρά ουσιαστικά είναι η επιστροφή της στις επιτυχίες και μάλιστα με τέτοιο τρόπο. Η Νέα Σαλαμίνα που στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχεδόν ανύπαρκτη, αν εξαιρέσουμε το γκολ του Λαμπότ, στην επανάληψη όμως και με τη σωστή κίνηση του Σάββα Πουρσαϊτίδη να ρίξει στο παιχνίδι τον Ελουντού, ο αγώνας άλλαξε, πήγε προς το μέρος της Σαλαμίνας και πήρε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Οι προηγούμενες ημέρες ήταν δύσκολες για τους «ερυθρόλευκους», η ομάδα γνώρισε αμφισβήτηση και μουρμούρα από τον κόσμο, η διοίκηση όμως έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Πουρσαϊτίδη, με τον Ελλαδίτη τεχνικό μάλιστα να ξεσπά στη δημοσιογραφική διάσκεψη για την κριτική που γίνεται τόσο στους παίκτες του όσο και στον ίδιο. 

Αυτό το τρίποντο έρχεται γάντι για τη Σαλαμίνα, ακολουθεί διακοπή και οι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να προετοιμαστούν καταλληλότερα για το ματς με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» στις 20 Οκτωβρίου.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο