Λάζος: "Οι συζητήσεις για Κωστή είναι για τη νέα σεζόν"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο παραχώρησε από πλευράς Νέας Σαλαμίνας ο Δημήτρης Λάζος, ο οποίος έκανε αρχή στις δηλώσεις του με το θέμα Ιωάννη Κωστή και πως έχει το θέμα μεταγραφής του στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Λάζου στο Ράδιο Πρώτο: 

Για Ιωάννη Κωστή: Δεν υπάρχει περίπτωση ν' αναφερθούμε σε ποσά και λεπτομέρειες. Η διοίκηση έχει μπροστά της μία πολύ καλή βελτιωμένη πρόταση, υπάρχει μία βάση και στις επόμενες ημέρες θα έχουμε εξελίξεις. Ο Κωστή έχει προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό από την πρώτη φορά, τώρα έχουμε μία πολύ καλύτερη πρόταση και εξετάζεται από τη διοίκηση μας. Αυτό που ξεκαθαρίσαμε είναι ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ απαραίτητος για τη φετινή περίοδο, οι συζητήσεις τώρα αφορούν την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είναι πολύτιμος φέτος για το Σάββα Πουρσαϊτίδη. Ο Ιωάννης είναι νεαρός ηλικακά, όμως είναι πολύ ώριμος, υπερτερεί σε ταλέντο από τους Κύπριους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει, δεν είναι για τα επίπεδα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι προσηλωμένος στα καθήκοντα του, είναι παιδί των ακαδημιών μας, είναι οικογένεια μας και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοίκηση.

Για τη νίκη με ΑΕΛ: Η σπουδαιότητα της νίκης την καθορίζει η δυναμικότητα του αντιπάλου. Υπήρχε τρομερή πίεση στα αποδυτήρια της Νέας Σαλαμίνας, το διαχειριστήκαμε. Υπάρχει κλίμα ενότητας, κάναμε και διάφορες ενέργειες για να ανεβάσουμε τη ψυχολογία της ομάδας μας. Με την πολύ καλή δουλειά του Σάββα, καταφέραμε να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη και τους τρεις  βαθμούς.

Για Βεσελόφσκι: Αξιολογείται καθημερινά ο τραυματισμός του, αν πάνε όλα καλά θα είναι στο παιχνίδι με την Ένωση. Ο Ιβάν Φουστάρ αναμένεται να δοκιμάσει ν' ακολουθήσει μέρος του κανονικού και πολύ πιθανόν αν όλα κυλήσουν καλά θα είναι στην αποστολή. Οι προπονήσεις μας αρχίζουν από αύριο, έχουμε διακοπή και θα προετοιμαστούμε για μία δύσκολη έδρα αυτή στο "Τάσος Μάρκου". 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο