«Παραιτήθηκα ναι, αλλά επανήλθα. Κάνω ότι θέλω»

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (Super Sport FM 104.0) τόνισε πως δεν παραιτήθηκε από την προεδρία των πρασίνων, ενώ έριξε τα «πυρά» του προς τον ΚΟΑ για την καθυστέρηση στο γήπεδο της ομάδας. 

Τα σχετικά αποσπάσματα:

Για το αν παραιτήθηκε: «Έχω παραιτηθεί και επανήλθα. Κάνω ότι θέλω. Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο ποδόσφαιρο άρα και εγώ αυτό κάνω. Αν σου ζητήσουν στο παρά ένα 400.0000 ευρώ σε ένα γήπεδο που παίζουν 4 ομάδες, τι να πεις; Πλήρωσα 5.000 πρόστιμο προχθές, πάλε να πληρώσω; Είναι ένα θέμα από το Καλοκαίρι και όφειλε ο ΚΟΑ και η ΚΟΠ να το τακτοποιήσουν. Ως διαμαγίας μέσα σε μια ώρα τακτοποιήθηκε».

Για το γήπεδο της Δόξας: «Άλλο ένα κομμάτι το γήπεδο. Ειλικρινά το λέω, το είπα και στο συμβούλιο, αν δεν αρχίσει σε ένα μήνα, εγώ θα σταματήσω και το λέω. Είχα ένα όραμα να κάνω το γήπεδο. Στον ΚΟΑ κάνουν 3 μήνες να δουν τα σχέδια. Δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλουμε να κάνουμε ποδόσφαιρο, γήπεδα δεν έχουμε. Ο καθένας λέει δεν είμαι εγώ. Είναι κάτι που χρήζει συζήτησης. Πάντα μιλώ εγώ. Όλοι στο τέλος τρώνε από το ποδόσφαιρο. Συζητήσαμε για ένα γήπεδο που κοστίζει 500.000 ευρώ ενώ στη Λεμεσό χτίζεται ένα των 25 εκατομμυρίων που στο τέλος θα κοστίσει 35».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο