Η απίστευτη πρωτιά του Σόλσκιερ και ο Μπεργκ της Ομόνοιας

Εβδομάδα εθνικών ομάδων είναι αυτή που διανύουμε, για τις ομάδες μας είναι περίοδος διακοπής, περίοδος για καλύτερη προετοιμασία πριν εισέλθουμε για τα καλά στην 6η αγωνιστική. Αυτή η περίοδος που διανύουμε δεν είναι καθόλου εύκολη για την Ομόνοια, αφού οι "πράσινοι" μετά την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα καλούνται να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να διαχειριστούν όσο πιο σωστά γίνεται αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Η εβδομάδα που μπήκε βρήκε τον Χένινγκ Μπεργκ να έχει πτώση στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι απόλυτα φυσιολογικό μετά την απώλεια βαθμών στο "Στέλιος Κυριακίδης", με το Νορβηγό τεχνικό να έχει απώλεια 26 βαθμών.

Στη λίστα των Νορβηγών είναι πάντα πρώτος ο Σόλσκιερ της Γιουνάιτεντ παρά την πολύ τραγική πορεία των "κόκκινων" διαβόλων. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ περνάει δύσκολες στιγμές καθώς δεν φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο να οδηγήσει την ομάδα του στην ανάκαμψη, όμως παρ' όλα αυτά στη λίστα παραμένει πρώτος και μάλιστα με διαφορά από το δεύτερο Σολμπάκεν προπονητή της Κοπεγχάγης. 

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, βρίσκεται μία θέση πριν το τέλος με 92 βαθμούς περισσότερους από τον τελευταίο Hedley Ingebrigtsen, προπονητή της Oostende στο Βέλγιο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο