Το μόνο σίγουρο για την ώρα στην Ομόνοια

Μια παράξενη ημέρα σήμερα για την Ομόνοια. Από την χαρά πέρασε στην λύπη με τον τραυματισμό των δυο τερματοφυλάκων της. 

Από τη μια είδε τους Ουζόχο αρχικά να αρχίζει βασικός στον φιλικό αγώνα της Εθνικής Νιγηρίας κόντρα στην Βραζιλία και να τραυματίζεται σοβαρά και από την άλλη τον Κωνσταντίνο Παναγή να αρχίζει και πάλι βασικός με την Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Ρωσία και επίσης να τραυματίζεται σοβαρά. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νιγηριανός τερματοφύλακας τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ενώ πρόβλημα στον έξω πλάγιο σύνδεσμο φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Κωνσταντίνος Παναγή ο οποίος θα περάσει από MRI αύριο. 

Το μόνο σίγουρο της υπόθεσης την δεδομένη στιγμή είναι πως ο προπονητής της ομάδας Χένινγκ Μπέργκ είδε τους δυο βασικούς τερματοφύλακες να τίθενται εκτός πλάνων για το ντέρμπι με την Ανόρθωση (απροσδιόριστος ο χρόνος επιστροφής τους) και από την άλλη θα ετοιμάζει το νεαρό τερματοφύλακα και 3ο της παρέας Χαράλαμπο Κυριακίδη για τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό είναι το δεδομένα για την ώρα. 

Από την άλλη η προκήρυξη του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρη: «Κανένα Σωματείο δεν θα δικαιούται να προβαίνει σε αλλαγή του Καταλόγου Α, συμπλήρωση του ή αντικατάσταση ποδοσφαιριστή μετά τις 06 Σεπτεμβρίου 2019. Εξαιρούνται περιπτώσεις μεταγραφής η οποία ενώ έχει νομότυπα υποβληθεί υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της για την οποία όμως καθυστέρηση δεν φέρει ευθύνη το Σωματείο. Έκτακτα η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να επιτρέψει μία φορά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου εκτός μεταγραφικών περιόδων την αντικατάσταση ενός τερματοφύλακα με άνεργο τερματοφύλακα, δεδομένου ότι έχει έμπρακτα πεισθεί ότι τερματοφύλακας που ευρίσκεται στον Κατάλογο Α έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να αγωνίζεται για διάστημα πέραν των 3 μηνών και θα εξεταστεί από ιατρό που θα υποδείξει η Ομοσπονδία για επιβεβαίωση των πιο πάνω»

Υπενθυμίζουμε πως ο Ουζόχο είναι στον κατάλογο Β’ και δεν γίνεται αναφορά στην προκήρυξη για τον κατάλογο Β’. Από την άλλη φυσικά αναμένουμε και την επίσημη ενημέρωση από την επίσημη Ομόνοια για τον χρόνο απουσίας των δυο τερματοφυλάκων της και στη συνέχεια θα αποφασίσει για τα επόμενα της βήματα. 

Για την ώρα ο Κυριακίδης ετοιμάζεται όχι μόνο για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την Ομόνοια αλλά για το πρώτο του ντέρμπι στην καριέρα του κόντρα στην Ανόρθωση. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο