Η ομοιότητα και η διαφορά Παναγή-Κυριακίδη

Για άλλη μία φορά η Ομόνοια βιώνει ένα «δράμα» στη θέση του τερματοφύλακα. Άλλες χρονιές ήταν κακές επιλογές και ατυχία  μαζί. Φέτος που βρήκε γιατριά (Ουζόχο) και είχε μία από τις καλύτερες επιλογές πάγκου (Παναγή) στο πρωτάθλημα, μιλάμε για την ΑΤΥΧΙΑ. Για άλλη μία φορά, οι «πράσινοι» θα αναγκαστούν  να ρίξουν στην μάχη έναν νεαρό, υποσχόμενο, αλλά άγουρο τερματοφύλακα. Τα προηγούμενα δύο χρόνια συνέβη με τους Αντωνίου, Χριστοδούλου, πριν από τέσσερα με τον Παναγή.

Τώρα ήρθε η σειρά του Κυριακίδη, ο οποίος αποκτήθηκε το Καλοκαίρι από τον Άρη και θα κληθεί να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, βάζοντας «καυτά γάντια» σε ντέρμπι με την Ανόρθωση στη Λάρνακα. Όπως είχε κάνει και ο Παναγή, που κατέγραψε τη 1η συμμετοχή του σε πρωτάθλημα με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη χρονιά 14-15, στην 25η αγωνιστική (η Ομόνοια κέρδισε με 3-1).

Η διαφορά είναι πως ενώ ο Κυριακίδης θα καταγράψει το πρώτο επίσημο του παιχνίδι, ο Παναγή είχε ήδη ένα 90λεπτο στη πλάτη του, αφού είχε αγωνιστεί ένα μήνα πριν  σε επαναληπτικό κυπέλλου με την Αγία Νάπα.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο