Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που προτάθηκε στην Ομόνοια

Από το βράδυ της Κυριακής αρκετά ονόματα τερματοφυλάκων, κοσμούν το ρεπορτάζ της Ομόνοιας, λόγω των τραυματισμών των Ουζόχο και Παναγή με τις Εθνικές τους ομάδες αντίστοιχα.

Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, αφού η περίοδος και οι συγκυρίες είναι τέτοιες που ψάχνει ένα "πρώτο" όνομα αφού ουσιαστικά θα είναι ο τερματοφύλακας που θα τραβήξει το κουπί μέχρι τον Ιανουάριο και την επόμενη μεταγραφική περίοδο. 

Η λίστα που έχει μπροστά του ο Αθλητικός Διευθυντής των "πρασίνων" είναι μακροσκελής, με την ιστοσελίδα μας SPORTIME, να πληροφορείται ότι ένα από τα ονόματα που προτάθηκε στην Ομόνοια είναι αυτό του Ρενάν Μπρίτο Σοάρες.

Πρόκειται για 34χρονο τερματοφύλακα από τη Βραζιλία, γεννημένος στις 24 Ιανουαρίου το 1985. Η τελευταία του ομάδα ήταν η βραζιλιάνικη Σάο Μπέντο και από το 2011 εργαζόταν μόνο σε ομάδες της χώρας του. Πριν από μία οκταετία ήταν στην Βαλένθια, ενώ η δεύτερη ισπανική ομάδα στην οποία βρέθηκε το 2009-2010 ήταν η Χέρεθ. Στη Βραζιλία κατέγραψε στο σύνολο 150 συμμετοχές και στην Ισπανία 54. 

Ο κ. Λάρκου γνωρίζει ότι θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή τους, δεν έχει τεθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού όλα τα βιογραφικά που φτάνουν στην εταιρεία θα περάσουν από… κόσκινο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο