Πονοκεφαλιάζει και προβληματίζεται ο Κόπιτς

Δύσκολο το έργο του Ζέλικο Κόπιτς, που προετοιμάζει την ομάδα εν μέσω αρκετών δυσκολιών. Ο τεχνικός της Πάφου πέραν από τα γνωστά προβλήματα των Βαρέλα, Ιμπραχίμ και Μπεριγκό, έχει ν' αντιμετωπίσει άλλα τρία, ενόψει της αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Μακάρειο στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Τα δεδομένα με τον Μπεριγκό είναι κάπως... καλύτερα αφού αρχές Νοεμβρίου θα δοκιμάσει ν' αρχίσει προπονήσεις. Τα νέα προβλήματα για την παφιακή ομάδα είναι αυτά των Αραγιούρι, Τόρες και Σάνι. Ο πρώτος επέστρεψε τραυματίας από το παιχνίδι της Εθνικής Φινλανδίας και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, καθώς έχει πρόβλημα στο γόνατο, ο δεύτερος δεν προλαβαίνει το εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ όσον αφορά το Σάνι είχε ένα θέμα με τη μέση του αλλά φαίνεται να το ξεπερνάει. Η συμμετοχή θα κριθεί τελευταία στιγμή.

Τ' αγωνιστικά δεδομένα σίγουρα πονοκεφαλιάζουν και προβληματίζουν τον κ. Κόπιτς, όμως υπάρχει υλικό που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των επόμενων αγώνων και σε αυτούς που θα δώσει φανέλα βασικού, σε αυτούς θα ποντάρει. 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο