Κλειδί η αμυντική συμπεριφορά

Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι έρχεται για την ομάδα του Εθνικού Άχνας. Η ομάδα του Γιώτη Εγκωμίτη αντιμετωπίζει την ερχόμενη αγωνιστική τον Απόλλωνα, και θα πρέπει να δώσει έμφαση στην αμυντική λειτουργία αφού η ομάδα της Λεμεσού είναι μια ομάδα με πολλές επιθετικές αρετές.

Σίγουρα το γεγονός ότι δέχτηκε γκολ στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε στο πρωτάθλημα είναι κάτι που προβληματίζει, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.  Αντίθετα εκεί είναι που πρέπει να «επενδύσουν» χρόνο στο Δασάκι έτσι ώστε να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της ομάδας.

Πράγματι η προσφυγική ομάδα εκμεταλλευόμενη τη διακοπή έδωσε έμφαση στο πως θα αμυνθεί απέναντι στο συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή, αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να κλείσει όλους τους χώρους προς την εστία της. 
Το πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας κανείς δεν το ξέρει όμως άπαντες στο Δασάκι γνωρίζουν πως αν τα πάνε καλά αμυντικά, τότε αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες να έρθει καλό αποτέλεσμα, απέναντι στο φαβορί.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο