Ο Χρύσης Μιχαήλ σχολιάζει το πρωτάθλημα στο Ράδιο Πρώτο!

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο Χρύσης Μιχαήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ σχολίασε γενικότερα το κυπριακό πρωτάθλημα και την κλήρωση κυπέλλου που έγινε νωρίτερα σήμερα.

Οι δηλώσεις του Χρύση Μιχαήλ στο Ράδιο Πρώτο:
Για την κλήρωση κυπέλλου: Οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας έχουν πλεονέκτημα, ίσως να μπορούσαν οι αγώνες να ήταν στα γήπεδα της Β' κατηγορίας, όμως αυτά δεν πληρούν για ομάδες πρώτης κατηγορίας, αναγκασμένοι να παίζουν σε ουδέτερες έδρες, χάνοντας και το πλεονέκτημα τους. Η δομή των πρωταθλημάτων α' και β' έχει μεγάλες αποστάσεις.

Για τις πέντε αγωνιστικές: Μου έκανε εντύπωση οι 7 βαθμοί του Εθνικού Άχνας, είναι δύσκολο από την β' στην α' να έχεις τόσο καλή εικόνα και να έχεις τόσους βαθμούς. Όμως γνωρίζουν ότι δεν σημαίνει κάτι, είναι όμως μία καλή έκπληξη. Στα θετικά η Ομόνοια και η Ανόρθωση, το χρειάζεται αυτό το πρωτάθλημα μας. Η Ομόνοια έχει τη μεγάλη ατυχία με τους τερματοφύλακες, ίσως επηρεάσει την ομάδα, όμως από την άλλη βλέπουμε και το ρόστερ της πλήρως. Η θέση του τερματοφύλακα είναι μία ξεχωριστή θέση, ο Κυριακίδης ήταν μαζί μου στον Άρη πέρσι και από μία στιγμή στην άλλη μπορεί να βρεθεί και βασικός. Είναι δεδομένο ότι θα έπαιρνε τερματοφύλακα η Ομόνοια. Ο Κυριακίδης θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος, δουλεύει σκληρά ο Χαράλαμπος γι' αυτό και πήρε τη μεταγραφή του στην Ομόνοια. Αν δεν είναι τώρα, τότε πιο μετά θα πάρει τις ευκαιρίες του.

Για το Ανόρθωση - Ομόνοια και ΑΕΛ - ΑΕΚ: Όχι δεν υπάρχουν φαβορί. Ένα πλεονέκτημα έχει η Ανόρθωση στην έδρα της, όμως για πολλά χρόνια η Ομόνοια περνούσε από το "Παπαδόπουλος" με το διπλό. Είναι δύσκολα τα πράγματα και για τους δύο, δεν ξέρουν πως θα παρουσιαστούν.

Από τη στιγμή που ακόμη δύο μεγάλες ομάδες είναι κοντά στις υπόλοιπες, όλα μπορούν να συμβούν. Η Πάφος θα είναι μία ομάδα που θα είναι κοντά στις υπόλοιπες και θα παλέψει για την εξάδα. Η Σαλαμίνα μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, όμως είναι μία ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Για τις αναβολές: Οι ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, χρειάζονται την υποστήριξη της ΚΟΠ, όμως δεν πρέπει να μακρηγορούν τόσο αυτά τα παιχνίδια που αναβάλλονται. Πρέπει να παίζονται νωρίς. Είναι δύσκολο να βρεις κενό και ημερομηνίες. Να υπάρχει βοήθεια σ' ένα παιχνίδι και όχι σε όλα. Μπορούν να παίξουν Πέμπτη - Δευτέρα, τα ρόστερ τους είναι πλήρες. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο