Εθνικός Άχνας: Nα προσέξει την άμυνα

Ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει Απόλλωνα ο Εθνικός Άχνας. Άπαντες στο Δασάκι γνωρίζουν ότι έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μέσα στην έδρα τους απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης δούλεψε τις τελευταίες μέρες την αμύντική του λειτουργία αφού είναι δεδομένο ότι η γηπεδούχος ομάδα θα αμυνθεί μαζικά έτσι ώστε να κρατήσει μακριά από την εστία του, τους ποδοσφαιριστές του Σοφρώνη Αυγουστή.

Όλοι στο Δασάκι γνωρίζουν ότι ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο να παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Και αν καταφέρουν να «βραχυκυκλώσουν» την επιθετική λειτουργία των Λεμεσιανών τότε ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς έχει γίνει. Η προσφυγική ομάδα στις πρώτες αγωνιστικές παρόλο που έχει μια καλή συγκομιδή βαθμών δέχεται εύκολα γκολ. Αφού μάζεψε συνολικά τη μπάλα από το πλεκτό εννιά φορές ενώ κράτησε την εστία της ανέπαφη μόνο σε ένα παιχνίδι. 

Αν λοιπόν η ομάδα του Γίωτη Εγκωμίτη θέλει να έχει τύχη στο παιχνίδι πρέπει να είναι διπλά συγκεντρωμένη για να φέρει νέο βαθμολογικό κέρδος στο Δασάκι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο