Ανάρτηση: ''Τολμάμε με όλη την ευθύνη...''

Η διοίκηση του Ερμή και όλοι στην ομάδα προετοιμάζονται ενόψει του ντέρμπι με τον Οθέλλο και στέλνουν δυνατό μήνυμα λίγες στιγμές πριν το ματς.

Αναλυτικά:

Ποδοσφαιρικές Διαπιστώσεις:
Έχοντας την δυνατότητα απο αυτές εδω τις γραμμές να ενημερώνουμε τους φίλους της Ομάδας μας..και να γράφουμε πάντα αντικειμενικά και να σχολιάζουμε και τα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα...τολμάμε με όλη την ευθύνη..να πούμε τα εξής ΠΡΟΣ τους φίλους της Ομάδας μας:
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΊΤΕ!!
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΈΣ ΠΟΙΟΤΙΚΈΣ ΜΟΝΆΔΕΣ,ΈΧΕΙ ΔΟΥΛΈΨΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΉ,ΈΧΕΙ ΟΜΟΙΟΓΈΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΎΣ!! ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΝΏΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΙΚΆ ΟΜΑΔΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΆΠΟΙΕΣ ΆΛΛΕΣ ΑΚΌΜΗ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ.. ΠΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΘΗΚΑΝ ΩΣ ΦΑΒΟΡΊ.. ΜΕ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΑ BUDGETS ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!
ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΔΑΜΕ ΠΡΌΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΥΘΈΩΣ (ΜΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΌ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΈΣ.. )ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ!!
ΑΠΛΆ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΆΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΉ ΚΆΠΟΙΟΝ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΙ...ΕΠΕΙΔΉ ΉΤΑΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΆΔΙΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗΣ.. ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ.. ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ!!
ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΌ ΜΑΤΣ...ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΑΠΌ ΈΜΑΣ..ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΎΜΕ.. ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ.. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΜΑΣ!! ΓΙΑ ΑΥΤΌ.. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΜΑΣ..ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΏΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΦΤΆΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ!!
ΜΌΝΟ ΕΡΜΗΣ!!
ΤΟ ΜΑΤΣ θα ξεκινήσει στις 15.30μμ
Οι πόρτες θα ανοίξουν για τους φιλάθλους στις 14.30μμ!! ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ!!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο