Πετρίδης: "Μας αρέσει το Βραζιλιάνικο στυλ"

Σε Βραζιλιάνικο μέσο μίλησε ο Πρόδρομος Πετρίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στη συνεργασία πμε την Athletico-PR, για τη βραζιλιάνικη αγορά, αλλά και για τα επιτεύγματα της ομάδας του στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πετρίδη:

"Η Athletico ήταν η πρώτη ομάδα που εξέφρασε την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον ΑΠΟΕΛ σε διάφορα επίπεδα. Εμείς, λόγω του ενδιαφέροντός μας για την αγορά της Βραζιλίας, αναζητούσαμε ένα κλαμπ έτοιμο να ανοίξει το δρόμο για την Ευρώπη και να μας δώσει επιλογές με ποδοσφαιριστές. Είχαμε την ευκαιρία να τους επισκεφθούμε, να μιλήσουμε μαζί τους, να δούμε όλες τις εγκαταστάσεις και αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε μια "win - win συνεργασία". Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με αυτό. Η Athletico θα είναι πάντα ένας αληθινός συνεργάτης στην αγορά της Βραζιλίας.

Πριν από 10 χρόνια, μια Κυπριακή ομάδα να συμμετέχει στους ελίτ Ευρωπαϊκούς αγώνες ήταν σχεδόν σαν ένα όνειρο. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να φτάσει στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης 8 φορές τα τελευταία 11 χρόνια. Φτάσαμε στους προημιτελικούς του Champions League και στη φάση "16" στο Europa League. Στόχος μας είναι να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο και να αγωνιζόμαστε πάντα για το καλύτερο.

Η Βραζιλιάνικη αγορά είναι η μεγαλύτερη αγορά ποδοσφαίρου στον κόσμο. Εκεί θα βρούμε πολύ καλούς ποιοτικούς παίκτες που δεν είναι τόσο ακριβοί. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο σε μεγάλες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το UEFA Champions League ή το Europa League, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι ένας σύλλογος που μπορεί να δαπανήσει δέκα εκατομμύρια για να αγοράσει τους ελίτ παίκτες της Βραζιλίας. Είναι μια ομάδα που προσφέρει στους παίκτες ευκαιρίες να αναπτύξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν οι ξένοι παίκτες είχαν το δικαίωμα να μπουν και να παίξουν στην Κύπρο, η Βραζιλία ήταν η χώρα με τους περισσότερους εκπρόσωπους στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Μας αρέσει το Βραζιλιάνικο στυλ ποδοσφαίρου και πολλοί Βραζιλιάνοι παίκτες είναι αξιοσημείωτοι για τα επιτεύγματά τους με τα χρώματα της ομάδας μας".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο