Όσο δεν την πληρώνει...

Αν υπήρχε ένας που δεν είδε το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα και αρκέστηκε στο να δει το τελικό σκορ, σίγουρα θα πίστεψε ότι ήταν μία άνετη νίκη για τους "γαλαζοκίτρινους". Τα πράγματα όμως δεν ήταν καθόλου έτσι, ο ΑΠΟΕΛ δυσκολεύτηκε πολύ στο να πανηγυρίσει αυτό το τρίποντο, έπαιξε με τη φωτιά και για καλή του τύχη δεν το πλήρωσε.

Η Δόξα πέραν από τις δύο ξεκάθαρες φάσεις που είχε για γκολ στο 77' και στο 82' δεν απείλησε ξανά τον ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι που βγάζει περισσότερο προβληματισμό, αφού οι ποδοσφαιριστές του Ντολ, κόντεψαν να την πληρώσουν σε δύο φάσεις, ενώ θα μπορούσαν να τελειώσουν πιο νωρίς το ματς.

Η απογοήτευση του Ντολ ήταν εμφανέστατη στη δημοσιογραφική διάσκεψη, τόνισε ξανά και ξανά ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο, όμως αυτό είναι και δουλειά του τεχνικού τιμ και όχι μόνο των παικτών. Ο Γερμανός τεχνικός θα μπορούσε να διαβάσει λίγο καλύτερα τη Δόξα, να έρθει η νίκη πιο άνετα να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει Καραμπάχ, αντ' αυτού όμως πήρε ένα τρίποντο με τη ψυχή στο στόμα και την ομάδα του να έχει μία προβληματική εμφάνιση.

Αρκετά τα κενά διαστήματα, πολλά τα λάθη, μία ανούσια κατοχή με τον ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να επιβάλει το ρυθμό του σε ολόκληρο το 90λεπτο. Μπήκε δυναμικά στο ματς αλλά στην πορεία, όλο αυτό εξανεμίστηκε. Για την ώρα ο ΑΠΟΕΛ δεν την πληρώνει, αν συνεχίσει όμως έτσι το σίγουρο είναι ότι θα έρθουν και οι απώλειες. Καταληκτικά ήτα μία προβληματική εικόνα χωρίς όμως κάποιο… κόστος. 

Tην πορεία των κυπριακών ομάδων στις κορυφαίες ευρωπαϊκές οργανώσεις στηρίζουν η Cablenet και η ACS Cyprus

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο