«Πάμε να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα, είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε μετά την ισοπαλία κόντρα στην Ομόνοια και τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο.

Οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια αξίζουν και οι δυο ομάδες. Προσπάθησαν μέχρι το τέλος να κερδίσουν το παιχνίδι. Είχαμε και εμείς και η Ομόνοια ευκαιρίες. Είναι ένα παιχνίδι που μέχρι το τέλος είχε κρατήσει σε αγωνία. Ποτέ δεν ήταν εύκολο να παίξεις με την Ομόνοια ΌΧΙ τώρα που

Σε κάποιες περιπτώσεις θα ήθελα να είμασταν πιο αποτελεσματικοί. Τελείωσε αυτό και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Καλό ήταν ότι ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν έγινε ξανά τα τελευταία τρία χρόνια. Θέλουμε αυτός ο κόσμος να έρχεται σε κάθε παιχνίδι. Έχει φτιάξει μια καλή ομάδα η Ομόνοια και αυτές οι ομάδες μέχρι το τέλος θα δώσουν μάχη. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί όλοι έδωσαν ότι είχαν. Μας λείπουν αρκετά πράγματα και θα δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε.

Περιμέναμε αρκετό κόσμο. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Τα παιδιά προσπάθησαν, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο, αν θα τον φέρουν κι άλλοι θα είναι καλό για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Τα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε, αλλά δεν φτιάξαμε τόσες ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι οι πολλές ευκαιρίες ή η κατοχή της μπάλας.

Από την αρχή είπα ότι πάμε να διεκδικήσουμε και το πρωτάθλημα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι ομάδες είναι δυνατές».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο