Από τώρα «άσφαιρος» σ' όσα σε μια ολόκληρη χρονιά!

Η νίκη επί του Ολυμπιακού έδειχνε να τον ξαναβάζει στις ράγες, όμως μια αγωνιστική αργότερα ήρθε ένα ακόμα πισωγύρισμα. Βάσει ευκαιριών, η έκβαση του παιχνιδιού στο Δασάκι θα μπορούσε κάλλιστα να είναι διαφορετική. Αυτό που μετρά, ωστόσο, είναι πως ο Απόλλωνας επέστρεψε από την Άχνα χωρίς βαθμό στο σακούλι, ευθύνη της αναποτελεσματικότητας των παικτών του μπροστά από το τέρμα του αντιπάλου.

Με το μηδέν ενεργητικό απέναντι στον Εθνικό έφτασε ήδη τα τρία ματς στα οποία έχει μείνει άσφαιρος, τα μισά, δηλαδή, από αυτά που έχει δώσει συνολικά ως τώρα στο πρωτάθλημα. Η κατάσταση αυτή δεν είναι απλώς μη συνηθισμένη. Βάσει των πεπραγμένων του τα τελευταία χρόνια, είναι πρωτόγνωρη.

Οι συγκρίσεις σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν είναι ενδεικτικές. Πέρσι, για να μην καταφέρει να σκοράρει σ’ ένα ματς ο Απόλλωνας, χρειάστηκε να φτάσει στο 15ο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, όταν είχε επισκεφθεί την Αρένα για να παίξει με την ΑΕΚ στις 9 Ιανουαρίου (0-0). Σ’ ολόκληρο, δε, τον «μαραθώνιο», είχε μείνει «άκαπνος» άλλες δύο φορές (0-0 με την ΑΕΛ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήττα 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ την όγδοη αγωνιστική των πλέι οφ). Με λίγα λόγια, φέτος δεν έχει μπορέσει να σκοράρει σε σύνολο έξι αναμετρήσεων όσες φορές δεν τα είχε καταφέρει σε 32 μια χρονιά προηγουμένως!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο