«Ήταν ένα θέμα που διορθώθηκε»

Διαβάστε τι δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος για την νίκη επί της ΕΝΠ αλλά και για την κάρτα φιλάθλου.

Για την δεύτερη σερί νίκη: «Το σερί είναι σημαντικό. Μας έχει δώσει ψυχολογική ώθηση. Ήταν η δεύτερη σερί και δεν δεχθήκαμε γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε λίγο πρόβλημα στην άμυνα. Ο Πουρσαϊτίδης και το τιμ του δούλεψε σ’ αυτόν τον τομέα»

Για τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Μπορούσαμε να τελειώναμε τον αγώνα πιο γρήγορα. Πετύχαμε μια νίκη η οποία μας ανέβασε ψυχολογικά και βαθμολογικά»

«Ήταν ένα θέμα που είχε τον δικό του λόγο. Υπήρχαν αγωνιστικά προβλήματα στην άμυνα μας. Δουλέψαμε πολύ για το διορθώσουμε. Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε καταφέρει στο αμυντικό μας κομμάτι να μην δεχθούμε γκολ αλλά και οι επιστροφές των Φουστάρ και Βεσελόφσκι».

«Δεν υπάρχει αντίπαλος που είναι εύκολος. Δεν μας παραπλανεί  πως ο ΑΠΟΕΛ έχει αγώνα την Πέμπτη. Εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είναι έτοιμοι συγκεντρωμένοι στην τακτική τους και να διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες».

«Η Ομόνοια και η Ανόρθωση δεν μπορεί να είναι μέτρο σύγκρισης για τον κόσμο στα γήπεδα. Τα τελευταία χρόνοι οι φίλοι των δυο ομάδων είδαν την ομάδα τους να μην πρωταγωνιστεί. Ο κόσμος είναι διψασμένος και είναι λογικό να παίρνουν αρκετό κόσμο στα γήπεδα. Αν έκανε πρωταθλητισμό και η Νέα Σαλαμίνα θα ήταν κατάμεστο το γήπεδο».

«Η κάρτα φιλάθλου μας στοίχησε και οικονομικά και αγωνιστικά. Και ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί πως για να έχει απαιτήσεις θα πρέπει να στηρίζει όλες τις δραστηριότητες του σωματείου»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο