«Καραδοκεί» για Βινίσιους

Η αποχώρηση του Βινίσιους από τον ΑΠΟΕΛ φαντάζει ως ένα πολύ πιθανό σενάριο και η περίπτωση του δεν αφήνει καθόλου αδιάφορη την ΑΕΛ, η οποία, αν και εφόσον ο Βραζιλιάνος μείνει όντως ελεύθερος από τους πρωταθλητές, θα κάνει προσπάθεια να τον πάρει στη Λεμεσό.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν για ποδοσφαιριστή που θα τους ενισχύσει μεσοαμυντικά και η περίπτωση του Βινίσιους φαίνεται ιδανική για την κάλυψη του κενού που άφησε με την αποχώρηση του ο Μάρκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης που γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρωτάθλημα μας και έχει εμπειρίες και παραστάσεις στο ψηλότερο επίπεδο στο διάστημα που παίζει στον ΑΠΟΕΛ.

Εντούτοις η περίπτωση του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Η διαφορά ανάμεσα στα χρήματα που λαμβάνει στον ΑΠΟΕΛ και τον μισθό που του προτείνει η ΑΕΛ είναι μεγάλη. Σημείο-κλειδί στην προσπάθεια της ομάδας της Λεμεσού για να τον αποκτήσει θεωρείται το αν θα πάρει αποζημίωση για να λύσει το συμβόλαιο που έχει με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λευκωσίας και αν το ποσό θα είναι τέτοιο που θα τον κάνει να βάλει νερό στο κρασί του και να πει το «ναι» σε λιγότερα χρήματα από τις υφιστάμενες απολαβές του. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο