Με το μάτι να «γυαλίζει» στο ΓΣΠ

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον Ολυμπιακό ο οποίος εκστρατεύει σήμερα ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Οι «μαυροπράσινοι» οι οποίοι βρίσκονται στη δέκατη θέση με τρεις βαθμούς, πρέπει να πάνε στο παιχνίδι με στόχο το βαθμολογικό κέρδος, γιατί έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Είναι γεγονός ότι η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου δεν ξεκίνησε και με το καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα αφού μετά από πέντε παιχνίδια ακόμα να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη.  Ενώ το έργο τους απέναντι στην Ομόνοια αναμένεται να είναι δύσκολο αφού οι πράσινοι πάνε λαβωμένοι στο παιχνίδι μετά τις απώλειες κόντρα στην Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος.

Ωστόσο η ομάδα του «τακτακαλλά» πρέπει να πιστέψει στις δυνάμεις της και να δει το μεγάλο αντίπαλο της στα μάτια. Αφού σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα είναι πολύ δύσκολο να φύγει με βαθμολογικό κέρδος από το ΓΣΠ. Ποδοσφαιριστές κλειδιά όπως οι Βινίσιους, Ζαχαρίου και Οικονομίδης πρέπει να βρεθούν στη καλή τους μέρα, για να μπορέσουν να παρασύρουν και τους υπόλοιπους με την απόδοση τους. Για τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι σημαντική η επιστροφή του Αγιτέ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Αναμένεται λοιπόν από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να μπουν στο γήπεδο με το μάτι να «γυαλίζει». Αλλά και να είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή τους, έτσι ώστε να φύγουν με κέρδος  από το παιχνίδι.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο