Ένα σύγχρονο αριστερό μπακ-χαφ

Ένας από τους νεαρούς και υποσχόμενους ποδοσφαιριστές, είναι ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης που φέτος αγωνίζεται στην Αλκή. Αριστούχος μαθητής, φοίτησε με υποτροφία στο Αθλητικό σχολείο PASCAL και τώρα σπουδάζει με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, με ξεχωριστές ικανότητες στο επιθετικό κομμάτι και στην δημιουργία του παιχνιδιού. Τα χρόνια που βρισκόταν στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ πέτυχε αρκετά γκολ και έδωσε πολλές ασιστ. 

Σε ηλικία 10 ετών πήγε στον Αρχάγγελο μετά από εισήγηση του προπονητή κ. Γιάννη Φιλλιπίδη. 

Διετέλεσε βασικό στέλεχος με τις ομάδες του ΑΠΟΕΛ U-13, U-15, U-16, U-17, U-18 και U-19 με τις οποίες κατάκτησε αρκετούς τίτλους και διακρίθηκε με την παρουσία του. Φόρεσε επίσης το περιβραχιόνιο του αρχηγού στις ομάδες U-17, U-18 και U-19.

Ο Κωνσταντίνος Καραγιάννης αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα U19 του ΑΠΟΕΛ με την οποία αγωνίστηκε και στους αγώνες UEFA Youth Champions League. Μάλιστα, σκόραρε στην νίκη απέναντι στην Tottenham με 1 – 0 στις 26/09/17 στην Λευκωσία.

Υπήρξε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων U-15, U-17 και U-19 με πρόκριση στο Elite Round

Σε ηλικία 18 χρονών υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα του ΑΠΟΕΛ και το φετινό καλοκαίρι έλαβε μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. 

Ακολούθως δόθηκε δανεικός στην Αλκή Ορόκλινης, με την οποία μετρά ήδη δύο συμμετοχές στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. 

Άμεσος του στόχος του Κωνσταντίνου, είναι να βοηθήσει την Άλκη να επιτύχει τους φετινούς της στόχους και ταυτόχρονα να κερδίσει χρόνο συμμετοχής ώστε να αναπτυχθεί και ο ίδιος σε ένα αρκετά δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Β’ Κατηγορίας.

Στόχος του Κωνσταντίνου Καραγιάννη είναι στο μέλλον να επιστρέψει στον ΑΠΟΕΛ και να καθιερωθεί με την πρώτη ομάδα. Επίσης όνειρο του, είναι να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος και η διάκριση του μέσω της Εθνικής Ανδρών. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο